Huidverbetering

Huid verbeterende behandelingen hebben als doel de huid gezond(er) te laten functioneren. Een gezonde huid, is een mooie huid. Omdat de huid een geweldig herstel vermogen heeft, pesten we de huid een beetje. Hierdoor wordt de huid weer geprikkeld om aan het werk te gaan.

Bij Fleur’s Beauty kunt u kiezen voor verschillende behandelingen en producten voor huidverbetering. Deze zijn ook met elkaar te combineren om exact op jouw huid de behandelingen af te stemmen. Ook leefstijl, persoonlijke wensen, verwachtingen en de behoeften van de huid hebben hier invloed op.

De behandelingen voor de huidverbetering zijn intensiever dan de verzorgende gezichtsbehandelingen. Huid verbeterende behandelingen versnellen de cel vernieuwing.

Dit betekend dat de opperhuid (de bovenste huidlaag) op de goede manier wordt vernieuwd en zal de hoornlaag niet verdikken. De huid frist op en heeft minder kans op mee-eters. De cellen van het bindweefsel worden geprikkeld. Hierdoor versterkt de lederhuid en wordt het aanmaak van collageen gestimuleerd. Ook verbeterd het de huid doorbloeding. Hierdoor gaat er meer zuurstof en voeding naar de cellen.

Ga naar Prijslijst

Producten