Huidverzorging

Maak kennis met de Beautyface Intelligent Skin Therapy serums en maskers

Beautyface is een jong. dynamisch bedrijf van hoogwaardige en huidvriendelijke cosmetica.

De biologische serums en maskers zijn perfect inzetbaar bij de producten van Salonnepro en Lumineus of met ieder ander cosmetica merk voor professionele salonbehandelingen en thuisgebruik met een maximale werking en minimale huid en milieubelasting.

De werkzame ingrediënten zijn voor 99% van natuurlijke oorsprong. Bij de maskers van Beautyface is er specifiek voor eco bananenkatoen gekozen omdat dit ook snel en effectief serums “los laat” dus de huidopname extra bevordert.

De opname van de serums gaat vrij diep in de huid vanwege een verkozen micro crystal technology. De moleculen zijn vele malen kleiner dan crème- of kleimaskers ooit kunnen zijn. Hierdoor hebben de maskers een 10x krachtigere werking. Ook wordt verdamping van werkstoffen voorkomen door het kompress.

De Beautyface maskers aangepast aan jouw huidtype kunnen worden ingezet bij je favoriete behandeling in de salon. Zoals bij cupping, gezichtsbehandelingen of een bindweefselmassage. Ook zijn de maskers heerlijk om thuis te gebruiken voor een echte boost.

Super leuk om cadeau te doen of om jezelf in de watten te leggen. Zo kan je thuis ook werken aan een gezonde, mooie huid. Ook zijn er lip en oog maskers verkrijgbaar.

Tip: door het masker enkele minuten in de koelkast te plaatsen werkt het extra verfrissend op de huid.

De producten zijn dierproefvrij en bevatten geen parabenen, PEG, SLS, SLES, parfum en chemische geur of kleurstoffen.

Prijs overzicht:

Gezichtsmasker Los€6,95
Gezichtsmasker 3 stuks€17,50
Oog of lipmasker€6,00
Oog en lipmasker samen€10,00
Serum kuur€12,50
Combi pakket: Gezichtsmasker, oog en lip masker en serum kuur€27,50