Fleur heeft mij goede adviezen gegeven met betrekking tot mijn gezichtsverzorging. Momenteel zijn wij bezig met een microneedling kuur. Fleur neemt de tijd voor je en zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in de salon 🌸

Cassandra
30 mei 2021

Vandaag ben ik, nadat ik van mijn vader erg goede verhalen had gehoord, voor een pedicure bij Fleur’s Beauty geweest. De ruimte was heel netjes en schoon en Fleur ging erg nauwkeurig te werk. Ze neemt de tijd voor je, is heel vakkundig en ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raadt deze praktijk iedereen aan.

Simone
30 mei 2021

Fleur is erg vakkundig, klantvriendelijk en je voelt je gelijk bij haar op je gemak zodra je binnen komt. Ik heb nu een aantal keer een lastlift gehad en mijn wenkbrauwen laten shapen en altijd super tevreden met het resultaat 🙂 Ook bied ze verschillende super fijne producten aan. Ik raad het dan ook zeker aan een afspraak te maken bij Fleur!

Rachel
30 mei 2021

Je krijgt een waardevolle behandeling. Ze is er echt alleen voor jou maakt ook nog een praatje met je maar als je daar geen behoefte aan heb is dit ook goed. Ze levert mooi resultaat , het is echt een aanrader.

Ashley
2 oktober 2020

Onlangs bij Fleur de wimperlift gedaan en ben hier erg tevreden over! Direct andere behandelingen ingeboekt, zoals manicure en gezichtsbehandelingen. Fleur werkt professioneel, is erg vriendelijk en geeft goed advies!

Floor
2 oktober 2020

Fleur is een super goede schoonheidsspecialiste, ik ga altijd tevreden naar huis! Ze luistert goed naar wat jij wilt en daarnaast is ze ook nog eens erg gezellig. Ik ben altijd blij met haar!

Sheline
21 juli 2020

Ik heb altijd moeite gehad met de vorm van mijn wenkbrauwen, maar gelukkig is dat nu verleden tijd. Fleur heeft mij kennis laten maken met microblading en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend blij mee ben! ❤️❤️

Daphne
15 juli 2020

Ik ben erg tevreden met de behandeling bij Fleur. Vakkundig uitgevoerd en luistert goed naar me wensen. Geeft ook eigen inbreng wat ik zeker kan waarderen. Bedankt voor de behandeling en tot volgende keer!

Tim
12 juli 2020

Wat ben ik blij met “mijn Fleur”. Voor mij is het telkens weer een feestje om naar haar toe te gaan. Zeer bekwame pedicure. Zij heeft mij na twee sessies van mijn zeer pijnlijke teennagels afgeholpen. Als schoonheidsspecialiste is zij zeer prettig. Werkt heel rustig en met ervaring, dat voel je meteen. Een schoonheidsspecialiste die haar beroep met passie vervuld.

Annelies
18 juni 2020

Ik kende Fleur van haar vorige baan in Overveen, waar zij mijn voeten behandelde. Kom nu in Assendelft bij Fleur. Kan haar zeker aanbevelen als een vakbekwame zorgvuldige pedicure.

Dick
17 juni 2020

Vandaag weer een kundige en heerlijke gezichtsbehandeling gehad en wenkbrauwen geëpileerd. Telkens weer een cadeau voor mezelf en ook leuk om cadeau te doen. Dank je wel Fleur en tot snel!

Wijka
15 juni 2020

Super tevreden over het resultaat van de behandelingen. Fleur gaat erg precies te werk. Een echte aanrader! Ook voor mannen!

Tom
6 november 2019

Voor de tweede keer Henna Brows laten zetten bij Fleur. Ze heeft veel geduld, is nauwkeurig en luistert goed naar je! Ik ben weer blij! Voor de vakantie ga ik ook altijd langs Fleur zodat ik vakantie klaar ben!

Kelly
24 september 2019

Al meerdere behandelingen laten doen bij Fleur’s Beauty. Fleur zelf is erg professioneel, super klantvriendelijk en je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Ik laat mijn voeten vaak door haar doen, Fleur is de enige die ik hier mee vertrouw. Ik laat mijn nagels en teennagels ook vaak door haar lakken met gellak, dit doet zij super netjes en zelfs bij mij blijft de lak dan 3 tot 4 weken op mijn handnagels zitten, terwijl het er anders altijd snel van af is. Ook heb ik mijn wenkbrauwen laten doen bij haar en ben er echt mega blij mee!! Ik ga in ieder geval nooit meer naar iemand anders!! 😁

Zoë
11 juni 2019

Fleur is zeer vakkundig, toegewijd en houd zichtbaar van haar beroep. Ik ben meer dan tevreden over mijn behandeling manicure en pedicure en ga zeker een vaste klant worden.

Yvonne
10 juni 2019

Fleur is heel rustig en luistert naar jouw wensen. Fleur geeft heel uitgebreid uitleg voordat ze aan de behandeling begint. Succes Fleur met je eigen salon. 👍🏻

Sylvia
18 mei 2019

Fleur is iemand die heel secuur werkt, de tijd neemt en goed kijkt en luistert naar de wensen van de klant. Het was heel leuk om als model zijnde te horen dat ze de beste van de klas was tijdens haar Microblading opleiding.

Martine
23 april 2019

Fleur werkt ontzettend netjes en professioneel. Zij luistert naar de wensen van de klant en heeft aandacht voor elk detail. Ik ben erg tevreden.

Marit
23 april 2019

Mijn wenkbrauwen waxen/epileren doe ik het liefst bij Fleur. Het resultaat is elke keer weer top! 😊

Kiki
18 maart 2019