Airbrush Hybrid Brows

Nieuw bij Fleur’s Beauty, Airbrush Hybrid Brows! De trend van 2024!

Airbrush Hybrid Brows is een geavanceerde techniek om perfect gekleurde en gevormde wenkbrauwen te creëren met behulp van een airbrush apparaat. Deze methode maakt gebruik van een fijne nevel met speciale hybrid verf die gelijkmatig in laagjes op de wenkbrauwhaartjes wordt aangebracht. Het resultaat is dan ook prachtig gevormde, volle wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en langdurig mooi blijven.

Met Airbrush Brows kun je nauwkeurig en geleidelijk de perfecte kleur opbouwen, waardoor je volledige controle hebt over de kleurintensiteit. Of je nu gaat voor een subtiele en natuurlijke look of een meer gedurfde en aanwezige stijl, met Airbrush Brows kun je aan al je wenkbrauw wensen voldoen. 

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen besproken en welke mogelijkheden er zijn, rekening houdende met je wensen en de vorm van jouw gezicht.

Hybrid Brows verf heeft een ammonia vrije formule en dat voorkomt dat de wenkbrauwhaartjes uitdrogen. Daardoor kan deze behandeling perfect gecombineerd worden met Brow Lamination.

Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over PMU Powder Brows, zodat je alvast kunt wennen aan de vorm en kleur die semi-permanent wordt.

Voordelen:

– Kleurt de huid én de haartjes.
– Rijk gepigmenteerd en natuurlijk resultaat.
– Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren.
– Extra voeding en antibacteriële werking door Keratine & Aloë Vera extract.
– Veilig: zonder ammoniak, parabenen en dierproefvrij.
– Kan gebruikt worden i.c.m. de Brow Lamination.
– Geschikt voor het camoufleren van oneffenheden of gaten in de wenkbrauw.
– Vegan.

Verschil tussen Airbrush Hybrid Brows & Henna Brows? 

Bij Henna- en Hybrid Brows worden de haartjes én de huid geverfd, wat een mooi opgevuld en strak resultaat geeft.
Het verschil zit hem dan ook niet zo zeer in het resultaat maar meer in de houdbaarheid. 

Henna vervaagt langzaam van de huid en was je daarna beetje bij beetje van de haartjes af gedurende die tijd. Bij Hybrid Brows zal de verf ook langzaam van de huid vervagen, maar moet de verf echt uit de haren groeien. Dit zorgt er dus voor dat jij veel langer kan genieten van je gekleurde wenkbrauwen. Ook blijven Hybrid Brows wat beter zitten op een vette huid ten opzichte van Henna Brows. Deze behandeling is dan ook een betere keuze voor mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water.

Wil je toch graag een natuurlijker alternatief? Maak dan een afspraak voor Henna Brows.

Aftercare / Na de behandeling:

– Vermijd de eerste 48 uur water op het behandelde gebied. Maak je wenkbrauwen dus niet nat, maak geen gebruik van zwembaden, stoombaden of een sauna de eerste 48 uur.

– Raak je wenkbrauwen zo min mogelijk aan.

– Vermijd zo veel mogelijk de zon de eerste 48 uur (ook de zonnebank).
– Gebruik geen geparfumeerde producten op het behandelde gebied de eerste 48 uur.

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van PE Cosmetics.