Beauty

Wenkbrauw styling

Mooi gevormde wenkbrauwen zien er verzorgd uit, laten het gezicht spreken en maken het gezicht jonger. Bij Fleur’s Beauty wordt er gewerkt met verschillende technieken om de wenkbrauw in de perfecte shape te brengen van jou gezicht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Voor de wenkbrauwen in model worden gebracht is het belangrijk om de juiste vorm te bepalen. Dit doe ik door de wenkbrauwen te meten. Er wordt goed gekeken naar de verhoudingen van het gezicht en de voorkeuren van de klant worden hierin meegenomen.

Harsen

Eén van de meest populaire technieken is het harsen van de wenkbrauwen. Door middel van hot wax worden de wenkbrauwen in model gebracht. Door de olie die voor het waxen wordt aangebracht hecht de hars enkel aan de haartjes en trekt deze niet aan de huid. Dit resulteert in weinig roodheid zonder irritaties. Het fijne van harsen in plaats van epileren is dat dit ook alle donshaartjes meeneemt. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de wenkbrauwen te epileren. Dit is de meest traditionele manier van het vormen van de wenkbrauw.

Verven

Om de wenkbrauwen nog meer te laten spreken kunnen deze ook geverfd worden. De wenkbrauwen kunnen in verschillende kleuren worden geverfd. Afhankelijk van de wensen van de klant en wat bij het gezicht past. Traditionele verf kleurt alleen de haartjes en niet de huid.

Brow henna

Wil je langer plezier hebben van gekleurde wenkbrauwen? Dan is brow henna de behandeling voor jou. 

Brow henna is razend populair. Net als bij het verven met traditionele verf gaat het er in eerste instantie om dat de haartjes mooi gekleurd worden. Maar het effect van de henna blijft ook op de huid zitten voor wel 5 tot 10 dagen, zodat er een mooi poeder effect word gecre?erd. Hierdoor krijg je een strakkere vorm en heb je geen wenkbrauw potlood of poeder meer nodig.  Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en deze kunnen ook gecombineerd worden met elkaar. De vorm en kleur worden 100% aangepast op de behoeften van de klant. De henna blijft tot wel 6 weken aanwezig op de haartjes! 

Brow Lamination

Groeien de wenkbrauw haartjes alle kanten op behalve de juiste of wil je meer volume cre?eren? Laat de wenkbrauwen dan in vorm brengen met brow lamination.

Door middel van verschillende lotion formules en het plaatsen van de wenkbrauw haartjes in de juiste richting worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. De behandeling word afgesloten met een speciaal keratine serum voor intense voeding. Dit effect blijft aanwezig voor c.a 6 weken. 

Brow lamination is geschikt voor iedereen met warrige of eigenwijze haartjes of iedereen die wat meer volume wilt toevoegen aan de wenkbrauwen. De behandeling is NIET geschikt bij dunne, korte of fijne wenkbrauwen of wenkbrauwen met erg weinig haartjes.

Wil jij ook mooi gevormde wenkbrauwen? Maak een afspraak.

Dit vind je misschien ook leuk...