Wenkbrauwstyling

Mooi gevormde wenkbrauwen zien er verzorgd uit, laten het gezicht spreken en maken het gezicht jonger. Bij Fleur’s Beauty wordt er gewerkt met verschillende technieken om de wenkbrauw in de perfecte shape te brengen van jouw gezicht.

Voor de wenkbrauwen in model worden gebracht is het belangrijk om de juiste vorm te bepalen. Dit doe ik door de wenkbrauwen te meten. Er wordt goed gekeken naar de verhoudingen van het gezicht en de voorkeuren van de klant worden hierin meegenomen.

Iedere wenkbrauw is uniek, hier pas ik mijn behandeling op aan samen met de wensen van de klant.

Harsen of epileren van de wenkbrauwen

Eén van de meest populaire technieken is het harsen van de wenkbrauwen. Door middel van hot wax worden de wenkbrauwen in model gebracht. Door de olie die voor het waxen wordt aangebracht hecht de hars enkel aan de haartjes en trekt deze niet aan de huid. Dit resulteert in weinig roodheid zonder irritaties. Het fijne van harsen in plaats van epileren is dat dit ook alle donshaartjes meeneemt. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de wenkbrauwen te epileren. Dit is de meest traditionele manier van het vormen van de wenkbrauw.

Ga naar Prijslijst

Niet tevreden met de vorm? Wil je een frisse open blik? Laat ze bij Fleur’s Beauty in model brengen. 

PRODUCTEN