Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een natuurlijke en effectieve manier van huidverbetering. 

Bindweefsel is ondersteunend weefsel dat voor komt in ons gehele lichaam in verschillende vormen. Het houdt ons lichaam in vorm, geeft ons stevigheid en souplesse.

Met een bindweefselmassage wordt opnieuw collageen en elastine aangemaakt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en een slappe huid wordt verbetert. Ook krijg je een stralende huidteint en wordt de huid egaler door het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast verbetert het ook de weerstand van de huid.

Tijdens de behandeling pas ik telkens verschillende grepen toe. Door de stevige massage verbetert de celstofwisseling. Per massage greep wordt de bindweefseltechniek intensiever en dieper. Daardoor krijgt jouw huid een betere doorbloeding, maar ook een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Dus houd er rekening mee dat deze behandeling niet op ontspanning is gericht.

Resultaten van een bindweefselmassage;

  • verhoogde opname producten,
  • optimale doorbloeding,
  • verzachten van de fijne lijntjes,
  • stimulering collageen productie,
  • liftend effect,
  • detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen,
  • vermindering van vocht ophopingen.

De behandel frequentie:

Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast. Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken. (De effecten van de massage werkt in deze weken gewoon door) Vervolgens weer 3 weken, 1 keer per week behandelen. 

Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Basic Bindweefselmassage Combi BindweefselmassageKuur van 6 behandelingen*
 €55,00€75,00€280,00
reinigingreiniging
huidanalysehuidanalyse
bindweefselmassage gezicht + decolletébindweefselmassage gezicht + decolleté
oogcrème, serum en crèmeoogcrème, serum en crème
gezichtsbehandeling Classic
pure vitamine c behandeling

*Krijg een BioCellulose Anti-Aging Masker cadeau bij het boeken van een kuur. De kuur bestaat uit 5 Basic behandelingen en 1 Combi behandeling. Je krijgt dus 1 behandeling cadeau.


Andere behandelingen: